Privacy statement - Vlerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Privacy statement

Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze regels gelden ook voor sportverenigingen. Het bestuur van Vlerk vindt het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens van onze leden.

Ons doel is om voor jou:
• volledig transparant te zijn over hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan.
• aan te geven welke rechten jij hebt met betrekking tot verwerking van jouw persoonsgegevens.
• inzichtelijk te maken hoe je bij ons terecht kan om vragen over jouw privacy te stellen.

Hier lees je het privacy statement

Vlerk maakt geen gebruik van cookies.

Disclaimer
De website van Vlerk is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Vlerk behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Het is toegestaan om de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden, mits de bron wordt vermeld. Verspreiding van privacy-gevoelige informatie is nooit toegestaan!

Vlerk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website. Vlerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij betrachten kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld berichtgeving of foto's zijn gebruikt die je liever niet publiek hebt. Je kunt dan een verzoek tot verwijdering daarvan indienen bij de secretaris van onze vereniging

Heb je vragen over de inhoud van onze website? Neem dan contact op met de secretaris van onze vereniging


Sportcentrum Galgenwaard - Herculesplein 341 - 3584 AA Utrecht
vlerkutrecht@gmail.com
f
KvK Utrecht 30165485
Copyright 2023
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu