Competities - Vlerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Competities

Homocompetitie

Teams van verschillende homovolley- balverenigingen spelen op zes zondagen van het volleybalseizoen tegen elkaar. Zij komen van Groningen tot Antwerpen, ja zelfs uit Keulen, naar Utrecht toe. De wedstrijden worden gespeeld in Sportcomplex Olympos op de Uithof. Teams worden in drie niveaus ingedeeld. Op de laatste speeldag wordt bekendgemaakt welke teams de poulewinnaars zijn, wat natuurlijk uitgebreid gevierd wordt. De sfeer op het veld en tijdens de borrel na afloop is altijd optimaal. De meeste leden van Vlerk nemen deel aan deze gezellige recreantencompetitie. Vlerk doet met vier teams mee.

Meer informatie: www.homocompetitie.nl

NeVoBo-recreantencompetitie

De officiële volleybalcompetitie van Nederland wordt georganiseerd door de Nederlandse Volleybal Bond. Vlerk speelt mee in de recreantencompetitie. Deze spelen we in de omgeving van Utrecht in toernooivorm. Per volleybalseizoen doen in de regio van Utrecht ongeveer 175 teams mee, verdeeld over diverse niveaus en over dames-, mixed- en herenteams.

Elk team speelt doorgaans zes toernooien per jaar, waarbij tijdens elke toernooidag vier wedstrijden op tijd worden gespeeld. Gedurende het jaar kom je elke tegenstander op deze manier twee keer tegen. Na afloop van het seizoen promoveren de hoogst geëindigde teams en degraderen de laagste. Deze toernooidagen vinden plaats in sporthallen in en rondom Utrecht.

Meer informatie is te vinden op de website van Nevobo. Utrecht valt onder 'Regio West'
Overige toernooien
 
Veel volleybalverenigingen organiseren een eigen toernooi. Dit is meestal een dag of weekend waarbij andere volleybalverenigingen worden uitgenodigd om mee te komen spelen. Verenigingsleden stellen daarbij zelf een gelegenheidsteam samen en schrijven zich in voor het toernooi. Dit kunnen zowel roze toernooien zijn als toernooien zonder een roze tintje.

Vlerk heeft in het verleden onder andere meegedaan aan de Outgames in Montreal, de Eurogames in Antwerpen, Barcelona en Keulen. Veel gespeelde toernooien zijn het internationale Sinterklaastoernooi van Netzo (Amsterdam), het beachvolleybaltoernooi van het Roze Blok (Delft) in Hoek van Holland en de Düssel Cup in Düsseldorf.
Speeldata Homocompetitie

Seizoen 2022-2023
Sportcentrum Olympos Utrecht
Zondagen van 11:00-18:00 uur

1e dag 23 oktober 2022
2e dag 08 januari 2023
3e dag 23 april 2023
4e dag 14 mei 2023
5e dag 4 juni 2023

Wedstrijdschema's en uitslagen zijn te vinden op www.homocompetitie.nl
Speeldata NeVoBo

Vlerk speelt met drie teams mee in de recreantencompetitie
  • dames (D-niveau)
  • mixed (D-niveau)
  • heren (B-niveau)

De actuele speelschema's en uitslagen vind je door op volleybal.nl/competitie naar jouw team te zoeken.Toernooien 2022-2023

Eurogames 'Love to move'
27 t/m 30 juli 2022
Nijmegen

Gay Sporting Tilburg 25th Anniversary Tournament
27 augustus 2022
Tilburg

Netzo Sinterklaas Tournament
25 en 26 november 2022
Amsterdam

Mis je een event? Laat het ons weten!Sportcentrum Galgenwaard - Herculesplein 341 - 3584 AA Utrecht
vlerkutrecht@gmail.com
f
KvK Utrecht 30165485
Copyright 2022
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu